• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manduka Mini Travel Yoga Blok - Shadow

1 / 3
€18,00 €9,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Manduka Mini Travel Yoga Blok - Shadow

Dit lichtgewicht yogablok biedt de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning. Het blok is antislip en heeft afgeronde hoeken en randen voor nog meer comfort tijdens het gebruik. Dit yogablok van gerecycleerde schuim is niet squishy zoals veel blokken maar geeft uitstekende ondersteuning door de hoge dichtheid van het schuim, en is extreem duurzaam. Door het kleine formaat is de travel block handig voor op reis!

Afmeting: 11.5 x 15 x 10 cm
Gewicht: 0,2kg

Eigenschappen

  • Bevat tussen 50% - 75% gerecycled post-industrieel en post-consumer EVA-schuim.
  • Afgeronde randen en hoeken voor comfort
  • Hoge dichtheid, extreme duurzaamheid, stevige ondersteuning.
  • Zachte, comfortabele grip die ook slipbestendig is.

Onderhoudsinstructies

Veeg schoon met een vochtige doek of bevochtig de doek met een organische huishoudreiniger, zoals een 50/50 organische appelciderazijn en wateroplossing. Houd weg van direct zonlicht.

Duurzaamheid

Sinds het begin met de eerste 'Black Mat' is Manduka geïnspireerd en geleid door een verantwoordelijkheid om de wereldwijde consumptie te verminderen door betere producten te maken die langer meegaan. Manduka streeft ook naar het vinden van duurzame productoplossingen. Daarom gebruiken ze gerecycled polyester, katoen of andere natuurlijke vezels voor de productie van alle goederen. Deze materialen zijn ecologisch verantwoord en prettig en veilig voor uw lichaam.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen