• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manduka eQua Yoga Mat 173cm 61cm 4mm - Ashley Mary

€85,00 €42,50
Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis!
Manduka eQua Yoga Mat 173cm 61cm 4mm - Ashley Mary

Zacht, absorberend, slijtvast en bovenal super grippy! Deze limited edition Equa Yogamat combineert het beste van twee werelden en vormt zo de perfecte yogamat voor intensievere yoga vormen of hot yoga.
De mat bestaat uit de 4mm eKO lite natuurrubber yogamat als onderlaag, dit geeft demping aan je lichaam en zorgt ervoor dat de mat niet verschuift op de vloer, en de zachte micro-vezel eQua handdoek met vocht geactiveerde grip als bovenlaag. Dit betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over wegglijdende handen of voeten in je down-dog, of verschuivende handdoekjes! Hierdoor kun jij je helemaal focussen op je practice.

Deze bijzondere mat is bedrukt met kunst die speciaal voor deze mat is gemaakt doorkunstenares Ashley Mary die prachtige, levendige kunstwerken maakt die focussen op compositie en kleur. De eQua yogamat is in zeer beperkte oplage beschikbaar en in Nederland exclusief bij Yogisha te verkrijgen! 

De eKO yogamat is eco-friendly en gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurrubber dat niet uit de Amazone is geoogst. Verder is deze yogamat geheel vrij van toxische stoffen en plastics. Het representeert te toekomst van de milieuvriendelijk yogamat: de mat die is geproduceerd zonder milieuvervuiling en tegelijkertijd een blijvende indruk maakt in de yogaschool. 
Hoe maak ik de mat schoon? Heel simpel! De yogamat kan gewoon in de wasmachine. Was de yogamat op een koud programma met gelijke kleuren en mild wasmiddel, daarna uithangen en laten drogen. 

Maat: 173cm x 61cm x 4mm
Gewicht: 2kg 

Eigenschappen:

  • Biedt ongeëvenaarde grip, zelfs bij transpiratie
  • Gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurrubber
  • De ultieme combinatie van demping en grip
  • Een eco yogamat vrij van PVC en toxische plastics
  • In beperkte oplage beschikbaar, met speciaal voor deze yogamat gecreëerde kunst
  • 99% latex vrij, veilig voor de meeste mensen met een latex-overgevoeligheid
  • Al het postindustriële afval is zorgvuldig verzameld en gebruikt in de productie van andere materialen, waardoor een zero waste productie is ontstaan.

Duurzaamheid 

Manduka vindt het belangrijk om verantwoordelijk en bewust te produceren. Daarom gebruiken zij voor hun producten gerecycled polyester, katoen, of andere natuurlijk vezels. Dit is minder belastend voor het milieu en is comfortabel en veilig voor het lichaam.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen