• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manduka eKO Yoga Mat 180cm 66cm 5mm - Ebb Marbled

€90,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Manduka eKO Yoga Mat 180cm 66cm 5mm - Ebb Marbled

Manduka's gerenommeerde eKO yogamat van natuur rubber is verbeterd en biedt nu een ongeëvenaarde grip, zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Deze 5mm mat is extra dik en biedt zeer comfortabele demping, ook voor gevoelige gewrichten. Daarnaast is deze mat extra breed, waardoor je alle ruimte hebt voor je practice.

De nieuwe toplaag, lijkend op golvend water, bestaat uit een innovatieve gesloten celstructuur welke een hygiënische barrière vormt en ervoor zorgt dat vocht en transpiratie niet in de mat kunnen doordringen. Hierdoor blijft je mat hygiënisch, ook na langdurig en intensief gebruik.

De eKO yogamat is eco-friendly en gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurrubber dat niet uit de Amazone geoogst is. Dit materiaal biedt demping en ondersteuning aan je lichaam en draagt tegelijkertijd bij aan de bescherming van onze planeet. De eKO yogamat is geheel vrij van toxische stoffen en plastic en representeert te toekomst van de milieuvriendelijk yogamat: de mat die is geproduceerd zonder milieuvervuiling en jou tegelijkertijd in staat stelt alles uit je yoga practice te halen.

Maat: 180cm x 66cm x 5mm
Gewicht: 3,1kg

Eigenschappen

  • Biedt uitstekende grip, zelfs bij transpiratie
  • Gemaakt van biologisch afbreekbaar natuurrubber
  • Het resultaat van een ontwikkeling door yogadocenten over een periode van 4 jaar
  • De ultieme combinatie van demping en grip
  • Een eco yogamat vrij van PVC en toxische plastics
  • 99% latex vrij, veilig voor de meeste mensen met een latex-overgevoeligheid
  • Al het postindustriële afval is zorgvuldig verzameld en gebruikt in de productie van andere materialen, waardoor een zero waste productie is ontstaan.

In welke yogatas past deze yogamat? Check het in onze Yoga Bag Finder!

Onderhoud

Voor het schoonmaken van een rubberen mat raden wij de speciale Manduka Natural Rubber Mat Wash aan. Deze sprays zijn mild voor je yogamat en zijn vrij van fosfaat, alcohol, en bleekmiddel. Ze bevatten azijn voor desinfectie en het behouden van de kleur van je yogamat, en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.
Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen. 

Duurzaamheid

Manduka vindt het belangrijk om verantwoordelijk en bewust te produceren. Daarom gebruiken zij voor hun producten gerecycled polyester, katoen, of andere natuurlijk vezels. Dit is minder belastend voor het milieu en is comfortabel en veilig voor het lichaam.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen