• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manduka Botanical Cleaner 237ml - Fresh Citrus

€18,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Manduka Botanical Cleaner 237ml - Fresh Citrus

De Botanical Cleaner van Manduka is een natuurlijk en plantaardig reinigingsmiddel op basis van heerlijk geurende essentiële oliën met reinigende eigenschappen. De spray heeft een frisse citrusgeur, is fosfaat-vrij, biologisch afbreekbaar en vrij van alcohol en bleekmiddelen die je yogamat kunnen aantasten. Het bevat citroenzuur voor het neutraliseren van hard water, positief geladen kationen voor het aantrekken van vuil, en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.

Eigenschappen

  • Inhoud: 227ml
  • Natuurlijk reinigend
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor alle yogamatten behalve de GRP-serie (of elke polyurethaanmat)

Bevat geen

Bleekmiddel, toegevoegde kleurstoffen, toegevoegde kleurstoffen, parfums, ammoniak, fosfaten, fosfor, chloorbleekmiddel, kleurstoffen, synthetische geurstoffen, bekende of vermoedelijke hormoonontregelaars, glycolethers, chloorverbindingen of chloor, MIT, BIT.

Gebruik

Voor dagelijkse reiniging: Breng een paar sprays aan op je yogamat, de spray hoeft niet worden afgespoeld of afgenomen. Laat je yogamat eerst aan de lucht drogen voordat je hem weer oprolt. 

Voor grondige reiniging: Spray de mat wash royaal over je yogamat en laat 5 minuten intrekken. Boen de mat schoon met een vochtige doek en neem daarna af met een schone doek. Laat je yogamat eerst aan de lucht drogen voordat je hem weer oprolt. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen