Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Mandala Long Sleeve Body - Thyme

    Mandala Mandala Long Sleeve Body - Thyme

    Terug naar overzicht

    79,00 39,50 Incl. btw

    (0)

    Met de Long Sleeve Body van Mandala heb je nooit meer last van een opkruipend shirt. De body heeft lange mouwen zodat je ook op de frissere dagen comfortabel je practice kan beoefenen.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Met de Long Sleeve Body van Mandala heb je nooit meer last van een opkruipend shirt. De body heeft ingenaaide cups en lange mouwen zodat je ook op de frissere dagen comfortabel je practice kan beoefenen. Gemaakt van duurzaam lyocell en biologisch katoen met de perfecte hoeveelheid stretch. Het materiaal is ademend, super zacht en volgt gemakkelijk al je bewegingen. Goed te combineren met bijvoorbeeld een legging of een short.

    Eigenschappen

    • Lange mouwen
    • Duurzaam geproduceerd
    • Ademend natuurlijk materiaal

    Materiaal
    61% lyocell, 34% katoen, 5% elastaan

    Lyocell, ook wel bekend onder de naam Tencel, wordt geproduceerd uit duurzaam verbouwde eucalyptus en heeft geen irrigatie of pesticiden nodig. Het voelt heerlijk zacht aan de huid, neemt makkelijk vocht op, en is zeer slijtvast. Katoen is zacht, ademend, en vochtregulerend. Dit natuurlijke materiaal is heel geschikt voor een zachtere yogales of om casual te dragen. De spandex zorgt ervoor dat de stof goed in vorm blijft, ook na meerdere wasbeurten.

    Maattabel

    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

    Duurzaamheid

    De oprichting van MANDALA in 2000 was geïnspireerd op duurzaam gebruik van de natuurlijke hulpbronnen op deze wereld, een grote liefde voor een gezonde levensstijl en veel enthousiasme voor yoga en mode. Dit premium yoga-label is een groene pionier op de Duitse markt vanwege de duurzame textielproductie die is gecertificeerd volgens de GOTS-norm (Global Organic Textile Standard). Zacht biologisch katoen en milieuvriendelijke lyocell zorgen voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Ademend gerecycled polyester is een grondstof vriendelijke optie die voordelen biedt zoals 4-way-stretch, een snelle droogtijd, en slijtvastheid. Elk kledingstuk uit de MANDALA-collectie is gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en ondersteunt onafhankelijke familiebedrijven en lokale fabrieken in Turkije en China.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »