Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Mandala Chill Pants - Black

    Mandala Mandala Chill Pants - Black

    Terug naar overzicht

    99,00 49,50 Incl. btw

    (0)

    Deze yogabroek heeft een relaxte pasvorm met aan de onderzijde van de broekspijpen een aansluitende zoom zodat de broek goed op zijn plaats blijft.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Deze yogabroek heeft een relaxte pasvorm met aan de onderzijde van de broekspijpen een aansluitende zoom zodat de broek goed op zijn plaats blijft. Met brede, zachte tailleband en broekzakken. De stof voelt zacht en soepel aan en heeft een luxe uitstraling, waardoor deze broek ook heerlijk is om op een vrije dag te dragen!

    Eigenschappen

    • Lichtgewicht joggingbroek in zacht Tencel
    • Brede zachte tailleband
    • Steekzakken

    Materiaal
    61% Lyocell, 34% biologisch katoen, 5% elastaan, GOTs gecertificeerd.

    Lyocell, ook wel bekend onder de naam Tencel, wordt geproduceerd uit duurzaam verbouwde eucalyptus en heeft geen irrigatie of pesticiden nodig. Het voelt heerlijk zacht aan de huid, neemt makkelijk vocht op, en is zeer slijtvast.
    De GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard) verzekert je ervan dat katoenboeren, ververijen en naaisters een goed loon ontvangen. Bovendien worden pesticiden, neurotoxines of kunstmeststoffen niet gebruikt in de biologische katoenteelt, en is het zaad is van nature vrij van genetische manipulatie.

    Maattabel

    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, niet in de droger.

    Duurzaamheid

    De oprichting van MANDALA in 2000 was geïnspireerd op duurzaam gebruik van de natuurlijke hulpbronnen op deze wereld, een grote liefde voor een gezonde levensstijl en veel enthousiasme voor yoga en mode. Dit premium yoga-label is een groene pionier op de Duitse markt vanwege de duurzame textielproductie die is gecertificeerd volgens de GOTS-norm (Global Organic Textile Standard). Zacht biologisch katoen en milieuvriendelijke lyocell zorgen voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Ademend gerecycled polyester is een grondstof vriendelijke optie die voordelen biedt zoals 4-way-stretch, een snelle droogtijd, en slijtvastheid. Elk kledingstuk uit de MANDALA-collectie is gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en ondersteunt onafhankelijke familiebedrijven en lokale fabrieken in Turkije en China.

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »