• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mala Spirit Spiritual Warrior Mala

1 / 2
€85,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Mala Spirit Spiritual Warrior Mala

De ‘Spiritual Warrior Mala ketting’ is gemaakt van delicate rudrani’s, gecombineerd met échte Turkoois, Rode Jaspis en Lapis Lazuli. De mala is verankerd met een prachtige Turkoois hanger.

De rode jaspis stimuleert onafhankelijkheid, creativiteit, en kracht. De steen heeft een aards karakter en werkt met name op de onderste drie chakra's. Lapis Lazuli versterkt je intuïtie en zelfinzicht. Daarnaast beschermt Lapis tegen negativiteit en maakt rustig waardoor de steen ondersteunend kan zijn bij depressies. De steen bevordert de hulpvaardigheid, zorgzaamheid en goedheid en wordt gezien als een echte vriendschapssteen.  

Aantal kralen: 216, handgeknoopt
Hanglengte: circa 54 cm
Grootte rudrani: 3 mm

Dit unieke sieraad is liefdevol met de hand gemaakt en gezegend door Aum Rudraksha Designs in Bali. De producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Verzorging

Was de mala zo nu en dan met water en natuurlijke zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen in de loop der tijd op natuurlijke wijze donkerder worden. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)olieën in de Rudrani dringen en ze daardoor sterker worden. Draag de kralen daarom zo dicht mogelijk op de huid.

Wanneer je de mala even niet wilt dragen, bewaar de rudraksha mala in het door ons meegeleverde opbergzakje en leg het op een speciale, schone en bij voorkeur heilige ruimte. Houd de mala van de grond en bewierook de mala vooral wanneer zij langere tijd niet wordt gebruikt.

Duurzaamheid

De mala's worden eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd op Bali.
De productie biedt een groot aantal banen aan de lokale bevolking. De medewerkers krijgen niet alleen een eerlijk salaris, ze delen ook 10% van de winst.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen