• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mala Spirit Bumi Mala

€65,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Mala Spirit Bumi Mala

De ‘Bumi Mala ketting’ (Aarde mala) combineert Onyx, Granaat, Carneool, Honing Opaal en Amber met kleine Rudraksha kralen. Een krachtige combinatie die je veel positieve energie opwerkt en beschermt.

Onyx is de steen van het zelfbewustzijn en innerlijke kracht. De steen zorgt dat we ons bewust worden van onze patronen en gewoontes, en geeft ons innerlijke kracht. Rode granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Carneool versterkt moed en zelfvertrouwen. Daarnaast geeft de edelsteen je energie en creativiteit en boost. Deze steen stimuleert je om je in te zetten voor je ideeën en idealen. 

Aantal kralen: 108, handgeknoopt
Hanglengte: circa 50 cm
Grootte Rudraksha: 7 mm

Dit unieke sieraad is liefdevol met de hand gemaakt en gezegend door Aum Rudraksha Designs in Bali. De producten zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

Rudraksha's

De naam ‘Rudraksha’ komt voort uit de hindoeïstische mythologie en betekent de tranen van Shiva. God Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid en liet tranen van medeleven opkomen. De tranen kristaliseerden na het raken van de aarde en veranderde in Rudraksha’s. Sindsdien zijn het heilige bessen voor de Hindoes die veelal worden gebruikt voor het maken van mala’s.

Rudraksha’s zijn zeldzaam en kostbaar.
Reeds vele eeuwen worden ze spiritueel gedragen en gebruikt voor puja en meditatie, door hindoes en boeddhisten. Rudraksha kralen worden als zeer heilig beschouwd en als genezend in hun effect op de eigenaar of gebruiker. In de veda’s worden de Rudraksha’s naast het gebruik van mala’s, ook genoemd als Ayurvedisch medicijn.

Verzorging

Was de mala zo nu en dan met water en natuurlijke zeep om vuil en stof te verwijderen en wrijf ze in met natuurlijke olie. Ze zullen in de loop der tijd op natuurlijke wijze donkerder worden. Dit is het gewenste effect, aangezien de natuurlijke (lichaams)olieën in de Rudraksha’s dringen en ze daardoor sterker worden. Draag de kralen daarom zo dicht mogelijk op de huid.

Wanneer je de mala even niet wilt dragen, bewaar de rudraksha mala in het door ons meegeleverde opbergzakje en leg het op een speciale, schone en bij voorkeur heilige ruimte. Houd de mala van de grond en bewierook de mala vooral wanneer zij langere tijd niet wordt gebruikt.

Duurzaamheid

De mala's worden eerlijk en ethisch geproduceerd. De productie biedt een groot aantal banen aan de lokale bevolkings, zij krijgen niet alleen een eerlijk salaris maar delen ook 10% van de winst.
Het productie process is duurzaam en eerlijk vanaf het planten van de Eleacarpus (Rudraksha) bomen op duurzame plantages in Zuidoost-Azië, het oogsten van de Rudraksha’s en het vervaardigen van de handgemaakte sieraden. Rudraksha bomen geven elk seizoen nieuwe Rudraksha’s en er dus geen bomen verloren gaan voor het maken van de mala’s.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen