• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liforme Yoga Pad - Blue

€55,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Liforme Yoga Pad - Blue

De Liforme Yoga Pad is een mini versie van de Liforme yoga mat: een kleine mat die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De pad biedt uitstekende grip en stabiliteit wanneer hij op zichzelf wordt gebruikt, en extra comfort bovenop een andere yogamat.

Plaats de Liforme Yoga Pad over je yoga mat voor extra demping en ondersteuning. Ideaal voor houdingen waarin je net iets meer demping nodig hebt, zoals houdingen die veel druk op je knieën veroorzaken. Wij vinden de pad ook ideaal voor tijdens hoofdstand!

De pad is gemaakt van natuurlijk rubber met een vochtafvoerende open-cel structuur en biedt hierdoor altijd perfecte grip, ook als je veel transpireert. Door het AlignForMe systeem, dat in de mat is geëtst, sta je altijd recht en haal je het meeste uit de houdingen. De pad is perfect te combineren met het AlignForMe systeem op de standaard en travel Liforme matten.

Afmetingen: 33cm x 64cm x 4.2mm
Gewicht: 0.65kg

Inclusief draagtas

Materiaal

Natuurrubber, vrij van PVC of andere schadelijke stoffen

Rubberen yoga matten zijn 99% latex vrij, en veilig voor de meeste mensen met een latex overgevoeligheid. Bij een zeer hevige allergie is contact met de mat af te raden.

Onderhoud

Het is belangrijk dat de Liforme yogamat niet in contact komt met olie. Daarom adviseren we om de mat schoon te maken met een milde zeep in plaats van mat wash. Na elke 5 tot 7 keer gebruik maak je de mat als volgt schoon:

  1. Maak de mat schoon met een klein druppeltje milde afwaszeep en water. Gebruik hiervoor een vochtige, zachte spons en niet te veel water.
  2. Laat de mat plat drogen in de schaduw.
  3. Rol je de Liforme mat op met de gekleurde kant aan de buitenkant en berg de mat op op kamertemperatuur.

Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen.

Duurzaamheid

Liforme probeert zo milieuvriendelijk te zijn als mogelijk, en tegelijkertijd ook te denken aan welke materialen prettig zijn voor je lichaam. Daarom is er natuurlijk rubber gebruikt om te matten te produceren, en is het AlignForMe patroon in de mat geëtst in plaats van geprint met mogelijk schadelijke inkt. Verder zijn de verschillende lagen van de Liforme mat met elkaar versmolten door gebruik van hitte, en is er dus geen lijm gebruikt bij de productie. De mat is ook PVC-vrij, en dus compleet vrij van onnatuurlijke of schadelijke materialen.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen