• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kino MacGregor - The Yogi Assignment

1 / 2
€26,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Kino MacGregor - The Yogi Assignment

Een inspirerend 30-dagen yoga- en lifestyleprogramma dat je geest, lichaam en geest uitdaagt - door een van de meest dynamische en spraakmakende hedendaagse Ashtanga yogaleraren: Kino MacGregor.

"The brave heart of a yogi is defined by actions that make the world a better place." 

Leef met authenticiteit, oefen geduld, laat negativiteit los - dit zijn enkele van de basisprincipes van een yoga-levensstijl, op en naast de mat. Yoga gaat over veel meer dan jezelf in vormen draaien - het hart van deze oude practice is een innerlijke reis, één van reflectie, spiritueel ontwaken en uiteindelijk een rustige, heldere geest. De Yogi Assignment is een introductie van 30 dagen in de yoga filosofie en practice en hoe deze toe te passen op de mat en in de dagelijks leven.

Onder leiding van Kino zal deze reis je lichaam, geest en ziel uitdagen. Elke dag biedt een oefening en meditatie die je zal helpen om je emotionele, fysieke en mentale beperkingen te confronteren en om echte verandering in je leven te inspireren. MacGregor is een felle, liefdevolle gids die je aanmoedigt diep in jezelf te kijken om je bron van innerlijke kracht en moed te vinden.

Dit boek is in het Engels geschreven

Eigenschappen

  • Paperback
  • 160 pagina's
  • Engels
  • Dagelijkse yogi-opdrachten met filosofie, meditatie en fysieke oefening
  • Mooie afbeeldingen om houdingen te demonstreren

ISBN: 9781611803860

Over de auteur

Kino MacGregor is een auteur en één van de jongste gecertificeerde yogaleraren in de Ashtanga yoga traditie. MacGregor is een van de weinige yogi's die gecertificeerd in werd door oprichter SK Pattabhi Jois.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen