• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kino MacGregor - The Power Of Ashtanga Yoga

1 / 1
€23,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Kino MacGregor - The Power Of Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga is een sierlijke, atletische vorm van yoga die de laatste jaren enorm populair is geworden. In dit boek geeft Kino MacGregor, een discipel van Sri K. Pattabhi Jois, de grote moderne goeroe die Ashtanga Yoga ontwikkelde, een uitgebreid beeld van dit type yoga en laat zien hoe Ashtanga fundamenteel een pad is van spirituele transformatie en persoonlijke ontwikkeling.

MacGregor duikt in de geschiedenis en traditie van Ashtanga Yoga en onthult hoe de filosofie zich manifesteert in hedendaagse levensstijl en voedingskeuzes. Ze verklaart ook de essentiële connectie van ademhaling, houding en focuspunt die de kern vormt van de beoefening. Haar duidelijke, stapsgewijze instructie van de Ashtanga Yoga Primary Series (inclusief staande, zittende, draaiende, heup openende en afsluitende houdingen) geïllustreerd met heldere beelden is een prachtige initiatie voor degenen voor wie Ashtanga yoga nieuw is, en het zal ervaren yogi's motiveren hun bestaande practice te perfectioneren. In dit boek deelt MacGregor ook haar eigen persoonlijke yoga-reis en haar toewijding aan yoga als een pad van zelfrealisatie op een manier die alle beoefenaars zal inspireren.

Eigenschappen

  • Paperback
  • 240 pagina's
  • Met afbeeldingen
  • Engels

Over de auteur

Kino MacGregor is een auteur en een van de jongste gecertificeerde yogaleraren in de Ashtanga-yogatraditie. MacGregor is een van de weinige yogi's die een Ashtanga yoga certificaat in India heeft vergekregen, rechtstreeks van oprichter SK Pattabhi Jois

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen