• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kino MacGregor - The Power Of Ashtanga Yoga ll

1 / 1
€26,95
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Kino MacGregor - The Power Of Ashtanga Yoga ll

Een complete handleiding voor een Intermeditate Series Ashtanga Yoga practice - door de dynamische yogaleraar Kino MacGregor.

In dit vervolg op haar populaire eerste boek, The Power of Ashtanga Yoga, geeft Kino MacGregor een compleet overzicht van de Intermediate Series van Ashtanga Yoga. MacGregor, een leerling van Sri K. Pattabhi Jois, geeft een basisinleiding tot de Ashtanga Yoga-filosofie; biedt essentiële achtergrondinformatie over de Intermediate Series; geeft tips om te weten wanneer je klaar bent om deze volgende fase van de practice aan te gaan; verklaart de zuiveringsaspecten van de practice; en geeft instructies voor de pranayama-technieken die bij de oefening horen, samen met andere belangrijke punten. Ze beschrijft en demonstreert ook de hele Ashtanga Yoga Intermediate Series in meer dan 250 foto's. Deze solide, aantrekkelijke toegang tot de Intermediate Series is een prachtige hulpbron voor beoefenaars en docenten.

NB: Geschreven in het Engels!

Eigenschappen

  • Paperback
  • 224 pagina's
  • Met afbeeldingen
  • Engels

ISBN: 9781611801590

Over de auteur

Kino MacGregor is een auteur en een van de jongste gecertificeerde yogaleraren in de Ashtanga-yogatraditie. MacGregor is een van de weinige yogi's die een certificaat in India heeft verdiend, rechtstreeks van oprichter SK Pattabhi Jois.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen