• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Judith Hanson Lasater - Relax & Renew

1 / 1
€24,95
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Judith Hanson Lasater - Relax & Renew

NB: dit boek is geschreven in het Engels

Of het nu vijf minuten of een uur is, elke dag een moment nemen om te ontspannen is esssentieel voor een gezond en gelukkig leven. Dit engelstalige boek bevat een complete en praktische gids voor de fysieke houdingen en ademhalingstechnieken voor restoratieve yoga. Restoratieve yoga brengt de geest tot rust, de energie in balans en kan, bij regelmatige beoefening, de effected van chronische stress verhelpen. 

Met duidelijke instructies en foto's begeleidt Relax and Renew de ervaren beoefenaar en enthousiaste beginner voorzichtig - ongeacht leeftijd, lenigheid of kracht - in restoratieve yoga. Judith Lasater put uit tientallen jaren ervaring om lezers te voorzien van:

  • Een algemene restoratieve yoga serie
  • Series en houdingen voor rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, jetlag en ademhalingsproblemen
  • Begeleiding voor vrouwen tijdens menstruatie, zwangerschap en menopauze
  • Kortere series voor wanneer je weinig tijd hebt, bijvoorbeeld voor in je pauze op kantoor
  • Praktische suggesties die je helpen stress te voorkomen en vollediger in het huidige moment te leven

Over de auteur

JUDITH HANSON LASATER geeft yoga les sinds 1971. Ze is gepromoveerd in Oost-West psychologie en is fysiotherapeut. Dr. Lasater is de president-emeritus van de California Yoga Teachers Association en is een van de oprichters van het tijdschrift Yoga Journal.

Ze leidt yogadocenten op in asana, kinesiologie, yogatherapie en de Yoga Sutra's, en ze leidt workshops en retraites in de VS en daarbuiten. Ze is een pionier in het lesgeven en beoefenen van Restorative yoga.

Dr. Lasater schrijft uitgebreid over yoga. Haar artikelen, columns en essays verschijnen in talloze boeken, tijdschriften en bloemlezingen. Ze is de auteur van tien boeken over yoga, waaronder Relax and Renew, Restore and Rebalance, Yogabody, 30 Essential Yoga Poses en Living Your Yoga, onder andere.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen