Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Iron Roots Performance T-Shirt - Pine Green

    Iron Roots Iron Roots Performance T-Shirt - Pine Green

    Terug naar overzicht

    44,00 Incl. btw

    (0)

    Dit Iron Roots T-shirt is gemaak van 100% TENCEL Lyocell, op basis van eucalyptus. Het materiaal is light, ademend en voelt zacht aan op de huid: perfect voor warme omstandigheden of een intensievere yoga les!

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    Direct afrekenen

    View this product in our store?Show store locations

    • Op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Dit Iron Roots T-shirt is gemaak van 100% TENCEL Lyocell, op basis van eucalyptus. Het materiaal is light, ademend en voelt zacht aan op de huid: perfect voor warme omstandigheden of een intensievere yoga les! Naast het feit dat het antistatisch en antibacterieel is, houdt de eucalyptusstof je lichaam ook koeler. Het shirt is licht getailleerd en sluit aan om de bovenarmen.

    Eigenschappen

    • Duurzaam geproduceerd
    • Gemaakt van eucalyptus lyocell: licht, ademend en hoedt je heerlijk koel
    • Slanke pasvorm
    • Raglan mouwen
    • Ontworpen in Nederland, geproduceerd in Portugal

    Materiaal
    100% TENCEL™ Lyocell

    TENCEL Lyocell wordt gemaakt met eucalyptus uit duurzaam beheerde bossen. Met een chemisch proces wordt houtpulp omgezet in super zachte en toch hele sterke vezels. De lichte stof is zacht aan de huid, ademend, extreem licht en houdt je heerlijk koel. Bovendien is lyocell makkelijk te wassen en volledig biologisch afbreekbaar. 

    Maattabel

    Ons model is 183 cm en draagt maat M.

    Duurzaamheid

    Iron Roots is in 2017 opgericht door drie vrienden die het zat waren dat bijna alle sportkleding van plastic werd gemaakt. Toen ze op zoek gingen naar alternatieven, konden ze die niet vinden, dus besloten ze het heft in eigen handen te nemen. Iron Roots maakt sportkleding die geen microvezels (een vorm van microplastic) loslaat. Dit betekent dat er geen kleine stukjes vervuilende plastics vrijkomen bij elke wasbeurt. Daarnaast wordt tijdens de productie 60% minder CO2 uitgestoot in vergelijking met polyester kleding.

    Om ervoor te zorgen dat alle Iron Roots kleding op een eerlijke manier wordt geproduceerd, zijn er GOTS-gecertificeerde fabrieken (in Portugal en Griekenland) geselecteerd. Deze fabrieken worden regelmatig bezocht, waardoor Iron Roots met zekerheid kan zeggen dat ze toegewijd zijn aan eerlijke productiestandaarden. 

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »