• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Forrest & Love Koperen Drinkfles 900ml - Engraved

€35,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Forrest & Love Koperen Drinkfles 900ml - Engraved

Deze koperen waterflessen zijn niet alleen erg stijlvol en milieuvriendelijker dan plastic, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van een Ayurvedische gezondheidsroutine. Ayurveda beveelt drinken uit een koperen fles aan, en de moderne wetenschap ondersteunt veel van de gezondheidsvoordelen.

Koper is een essentieel mineraal voor het lichaam en is moeilijk aan te vullen in het dieet omdat voedingsmiddelen die koper bevatten slechts kleine hoeveelheden bevatten. Bij het drinken van water uit een koperen waterfles, absorbeert het water het koper en de voedingsstoffen. Voordelen die zijn onderzocht, zijn onder meer: verbeterde immuniteit en spijsvertering, verhoogd metabolisme en evenwichtige pH-waarden. Verder hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat koper bacteriën en onzuiverheden uit het water verwijdert door zijn anti-microbiële eigenschappen. 

De koperen flessen van Forrest & Love zijn gemaakt van 99.7% puur koper en worden op kleine schaal gemaakt in een werkplaats in India.

Eigenschappen

  • Met de hand gemaakt van 99.7% zuiver koper
  • Lekvrije schroefdop
  • Lichtgewicht

Schoonmaken en onderhoud

Een koperen fles maak je het best schoon met citroensap. Pers een halve citroen uit in fles en vermeng dit met een eetlepel zout en 1 tot 2 kopjes warm water. Schud de fles goed, giet de vloeistof eruit en spel na met water.

Echt koper kan een natuurlijke aanslag krijgen, vooral bij blootstelling aan vocht. Deze aanslag is geen roest en het is volledig verwijderbaar. Om dit te verwijderen kun je koperpoets of een natuurlijke schoonmaakmiddel en een zachte doek gebruiken. Was de fles met zeep en water voor je hem weer gebruikt. Citroensap werkt ook goed, en is helemaal natuurlijk!

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen