• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Forrest & Love Koperen Beker - Engraved

€17,50
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Forrest & Love Koperen Beker - Engraved

Het drinken uit een koperen beker is een belangrijk onderdeel van een Ayurvedische gezondheidsroutine. Ayurveda beveelt drinken uit een koperen beker aan, en de moderne wetenschap ondersteunt veel van de gezondheidsvoordelen.

Koper is een essentieel mineraal voor het lichaam en is moeilijk aan te vullen in het dieet omdat voedingsmiddelen die koper bevatten slechts kleine hoeveelheden bevatten. Bij het drinken van water uit een koperen beker, absorbeert het water het koper en de voedingsstoffen. Voordelen die zijn onderzocht, zijn onder meer: verbeterde immuniteit en spijsvertering, verhoogd metabolisme en evenwichtige pH-waarden. Verder hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat koper bacteriën en onzuiverheden uit het water verwijdert door zijn anti-microbiële eigenschappen. 

De koperen bekers en flessen van Forrest & Love zijn gemaakt van 99.7% puur koper en worden op kleine schaal gemaakt in een werkplaats in India.

Eigenschappen

  • 300ml inhoud
  • Met de hand gemaakt van 99.7% zuiver koper
  • Lichtgewicht

Schoonmaken en onderhoud

Stop je koperen beker niet in de vaatwasser maar spoel hem om met water en eventueel een milde zeep. Ook kun je citroensap en een beetje zout gebruiken voor een diepere reiniging. 

Echt koper kan een natuurlijke aanslag krijgen, vooral bij blootstelling aan vocht. Deze aanslag is geen roest en het is volledig verwijderbaar. Om dit te verwijderen kun je koperpoets of een natuurlijke schoonmaakmiddel en een zachte doek gebruiken. Was de beker met zeep en water voor je hem weer gebruikt. Citroensap werkt ook goed, en is helemaal natuurlijk!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen