Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • FemiWear Zwangerschaps Yogalegging - Aqua

    FemiWear Zwangerschaps Yogalegging - Aqua

    Terug naar overzicht

    79,00 Incl. btw

    (0)

    Deze zachte en soepele legging heeft een extra brede tailleband die over je buik kan worden gedragen, of omgeslagen op de heup. Een essential voor je zwangerschapsgarderobe, de FemiWear zwangerschapsleggings passen als een tweede huid, geven vorm aan je benen en billen, en bieden de hele dag ondersteuning....

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Deze zachte en soepele legging heeft een extra brede tailleband die over je buik kan worden gedragen, of omgeslagen op de heup. Een essential voor je zwangerschapsgarderobe, de FemiWear zwangerschapsleggings passen als een tweede huid, geven vorm aan je benen en billen, en bieden de hele dag ondersteuning. Gemaakt voor comfort, deze leggings zijn ultra zacht en ademend. Deze leggings zijn super veelzijdig - perfect voor in de yogastudio, in je vrije tijd, of tijdens het hardlopen of wandelen.

    Eigenschappen

    • Zeer soepel en elastisch
    • Met extra brede tailleband

    Materiaal
    90% polyamide, 10% elastaan

    Ontworpen in Nederland, geproduceerd in Brazillië
    Geen grote fabrieken, geen massa productie. Gewoon en groep awesome vrouwen, toegewijd aan het maken van de beste leggings.

    Wasinstructies

    Handwas of in de wasmachine op 30 graden. Was de legging binnenstebuiten om deze extra lang mooi te houden. Niet in de droger doen. Strijken niet nodig.

    Duurzaamheid

    De oprichtster van FemiWear wilde de kleur en levendigheid van het mooie Brazilië naar Europa brengen. Daarom creëerde ze haar activewearlijn FemiWear vol kleurrijke, comfortabele en unieke activewear dat op een duurzame manier geproduceerd wordt door vrouwen, voor vrouwen. De ontwerpen worden in Nederland gemaakt waarna een team van drie naaisters in Brazilië de kledingstukken maakt met duurzaam geproduceerde stoffen uit de regio. Geen massaproductie, geen grote fabrieken, alleen een team van geweldige slimme vrouwen die deze leggings van uitstekende kwaliteit maken. 

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »