Yogisha winkels gesloten tot 19/01/2021

  • Geplaatst op
  • Door Yogisha
  • 0
Yogisha winkels gesloten tot 19/01/2021

In lijn met de COVID-19 maatregelen van de Nederlandse overheid zijn alle Yogisha winkels gesloten tot 19 januari 2021.

Op 14 december kwam het nieuws dat wij onze winkels helaas moeten sluiten tot 19 januari 2021. Voor ons hele team natuurlijk best even schrikken. Gelukkig blijft onze webshop gewoon open en kun je het gehele assortiment uit onze winkels ook online vinden.

Shop online

Online shoppen op onze website blijft natuurlijk gewoon mogelijk, en is voor ons een enorme steun. Het gehele assortiment uit de winkels is te vinden in de webshop. Bij vragen over bepaalde producten of hulp het maken van een keuze staan we je graag te woord. Je kan ons telefonisch bereiken op +31 (0) 20 - 664 07 43 of stuur een mailtje naar [email protected]

 

Persoonlijke bezorging

In de steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam kun je jouw bestelling persoonlijk laten bezorgen door één van onze yogi's! Hierdoor is er geen risico op vertraging via de post en weet je zeker dat je jouw bestelling voor de feestdagen in huis hebt.

 

Kies bij het afronden van je bestelling voor de optie 'persoonlijke bezorging door één van onze yogi's'. Wij nemen contact met je op om een bezorgmoment af te spreken.

 

Shop local

Van het openen van twee nieuwe winkels, naar het sluiten van alle vier. De COVID-19 maatregelen hebben een grote invloed op ons op dit moment. We ervaren enorm veel steun van onze klanten die nu hun aankopen online doen. Dit is voor ons echt enorme steun, en daar willen we je graag voor bedanken! Bedankt voor al jullie support!

 

Liefs, 
Team Yogisha

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.