Jouw perfecte yoga top

  • Geplaatst op
  • Door Yogisha
  • 0
Jouw perfecte yoga top

Een goede yoga top biedt ondersteuning zonder af te knellen, en voldoende ruimte om je te bewegen en te ademen. Er is veel keus, maar hoe weet je welke top bij jouw en je lichaam past? Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje om de keus makkelijker te maken.

De Perfecte Yoga Top

Wanneer je yoga doet wil je graag dat je kleding je voldoende support geeft, maar tegelijkertijd niet je bewegingsvrijheid belemmert, een lastige combinatie soms. Dit geldt zeker voor yoga-tops en -bra’s. Ze zijn beschikbaar in ontelbare verschillende vormen en maten, maar hoe kies je net die ene die het beste aansluit bij jouw lijf en jouw yoga practice? Yogisha helpt je een eindje op weg met deze yoga-tops gids, waarin we onze yoga-tops opdelen in light, medium, en high support.

De mate van steun die je nodig hebt is niet alleen afhankelijk van je cupmaat, maar ook van waarvoor je de top wilt gaan gebruiken. Doe je een zeer intensieve vorm van yoga of wil je de top bijvoorbeeld ook aan met hardlopen? Kies dan voor een top met wat meer support. Hieronder kun je makkelijk zien welke tops de beste fit voor jou zijn!


Light Support

Tops met light support zijn met name geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat (A en B), of voor hele zachte vormen van yoga, zoals yin yoga. De tops is deze categorie zijn gemaakt van licht en elastisch materiaal en hebben geen ingebouwde cups. Hierdoor geven ze je optimale bewegingsvrijheid en lekker veel ruimte om diep te ademen.

 

Deze stylish yogatop met ronde neklijn en kruisende bandjes op de rug is dubbel gevoerd en heeft een stevige elastische band om de ribben voor ondersteuning. Gemaakt van lichtgewicht en sneldrogend materiaal, ideaal bij transpiratie en perfect voor Hot Yoga en Bikram Yoga.

 

Een hoge halslijn gecombineerd met een stijlvolle open rug met dunne bandjes zorgt voor een unieke look, en houdt je tegelijkertijd bedekt en comfortabel in alle yoga houdingen. De hele top en de bandjes op de rug zijn gemaakt van zeer elastisch materiaal, waardoor hij soepel met je mee beweegt. De bh heeft geen cups en is overal dubbel gevoerd.

 

Steel de show met deze bijzondere top. De laag uitgesneden hals en open rug geven een vrij gevoel en veel bewegingsruimte. Het stevige materiaal is sneldrogend en daarmee zeer geschikt voor bikram en hot yoga.

 

De Crop Tee is een korte yoga top met een mooie lage rug, gemaakt van elastisch Supplex. De top is volledig dubbel gevoerd en heeft een elastische band onder de ribben voor extra steun. 

 

Deze yoga beha heeft ingebouwde cups die je makkelijk kunt verwijderen, en een enkele band tussen de schouderbladen op de rug. Dit draagt heel comfortabel en geeft je schouders veel bewegingsvrijheid. Gemaakt van lichtgewicht sneldrogend materiaal, ideaal voor een power of hot yoga les of voor onder een langere top.

 

De Ellie Top is een stevige korte yoga top gemaakt van Coolform, dit materiaal voelt zacht aan, ademt en absorbeert goed, droogt snel, is zeer rekbaar en behoudt langdurig zijn vorm. Door de hoge halslijn biedt deze top goede bedekking in alle yoga houdingen.


Medium Support

Tops met medium support geven net dat beetje extra steun en zijn geschikt voor alle cupmaten en alle yogastijlen. Door de toevoeging van zachte cups en/of elastische banden houden deze tops alles goed op zijn plaats.

 

De Stunning Bra is gemaakt van zeer stevig en elastisch materiaal dat veel ondersteuning biedt. De brede banden op de schouders en om de ribben houden de top goed op zijn plaats en snijden niet in je huid. Omdat het materiaal licht is en snel droogt is deze top ook geschikt voor Bikram of hot yoga.

 

De Weaver Sports Bra heeft ingebouwde cups en een extra brede band om de ribben. De hele top is gemaakt van elastisch materiaal dat makkelijk met je mee beweegt en snel droogt. De cups zijn makkelijk te verwijderen.
Leuk extra'tje, je kan deze top ook heel goed als bikini gebruiken!

 

Deze zachte Supplex top heeft uitneembare cups en een elastieken band om de ribben. Dit zorgt voor de nodige support waardoor de top afgewerkt kan worden met een sierlijk dun schouderbandje. Ook verkrijgbaar in de kleur Sage.

 

Sexy, simpel en modern, deze bh-top combineert twee tops: een onderste top met lage ronde hals, en een mesh laag met hoge hals en keyhole back. Dit dubbel laags design voegt comfort en ondersteuning toe.

 

De Ballet Top is gemaakt van super zacht Lyocell. Verwijderbare cups en een zachte elastische band om de ribben verlenen steun, en de hoge hals zorgt voor goede bedekking in alle yoga houdingen.

 


High Support

Yoga tops met high support geven de meeste steun, en zijn daarmee geschikt voor vrouwen met een grote cupmaat of voor gebruik tijdens intensieve yogalessen of andere sporten, zoals hardlopen. High support yoga tops combineren voorgevormde cups, elastieken banden, en eventueel ook compressie stof. Hierdoor kun jij er 100% zeker van zijn dat alles op zijn plaats blijft, wat je ook aan het doen bent.


De Cross Strap Bra is uitgerust met uitneembare cups, een extra brede elastische band om de ribben, en dubbele banden over schouders. Gemaakt van een stevige compressie stof die extra ondersteuning biedt en mooi vorm geeft. 

 

Ook al voelt deze top nog zo zacht aan, hij biedt veel support! De hele top is gemaak van elastisch materiaal, en hij is vrijwel naadloos zodat je absoluut geen last hebt van snijdende randen. Doordat de top net iets langer is wordt de druk gelijkmatiger verdeeld en zit de top erg comfortabel. Met uitneembare cups. 

 

Met Keyhole Crop kun je verzekerd zijn van goede bedekking en ondersteuning in alle yoga houdingen. De top is gemaakt van elastisch materiaal, heeft ingebouwde cups, en een brede elastische band om te ribben. Deze top is iets langer van lengte en kan zowel op zichzelf gedragen worden of onder een ander shirt. Ook verkrijgbaar in de kleuren Black en Sage.

 

Deze bh-top heeft geen voorgevormde cups en is gemaakt van stevig maar rekbaar materiaal, hierdoor past de top de meeste vrouwen, ongeacht vorm en maat. 
De yoga top is lang en heeft plooien in het midden waardoor hij extra ruimte biedt aan vrouwen met een grotere cup maat. Dankzij de plooien staat de top ook erg goed als je een kleinere cup maat hebt. Urban Goddess een slimme side-rise toegevoegd om side-boobs te voorkomen.
De brede banden dragen comfortabel op de schouders en snijden niet in de huid. Ook verkrijgbaar in de kleur Emerald.

 

Yoga bh gemaakt van stevig elastisch materiaal met ingebouwde cups voor extra veel steun. De bh heeft een prachtige open rug met een bandjes detail. Door de hoge halslijn ben je verzekerd van goede bedekking in alle yoga houdingen.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden