Covid-19 Update: Open zonder afspraak!

 • Geplaatst op
 • Door Yogisha
 • 0
Covid-19 Update: Open zonder afspraak!

Spontaan winkelen weer mogelijk!

Hoera! Het is weer mogelijk om te winkelen zonder afspraak! 

 

Winkelen zonder afspraak

Winkelen zonder afspraak is weer mogelijk! Het is sinds 28 april 2021 weer toegestaan om zonder afspraak te gaan winkelen. We kijken er naar uit om jullie allemaal weer spontaan te verwelkomen. Wel is er nog een max aantal klanten per winkel oppervlakte. Hoeveel dit is vind je per filiaal aan de etalage. Is het max aantal klanten bereikt? Wacht dan eventjes buiten tot er weer iemand de winkel verlaat.

 

Amsterdam: Max 4 klanten

Den Haag: Max 3 klanten

Rotterdam: Max 4 klanten

Utrecht: Max 3 klanten

 

Shop online

Online shoppen op onze website blijft natuurlijk ook mogelijk en is voor ons een enorme steun. Het gehele assortiment uit de winkels is te vinden in de webshop. Bij vragen over bepaalde producten of hulp het maken van een keuze staan we je graag te woord. Je kan ons telefonisch bereiken op +31 (0) 20 - 664 07 43 of stuur een mailtje naar [email protected]

 

Meer info over de winkels is te vinden op 'Onze winkels'

 

Shop local

Van het openen van twee nieuwe winkels, naar het sluiten van alle vier. De COVID-19 maatregelen hebben een grote invloed op ons op dit moment. We hebben enorm veel steun ervaren van onze klanten die hun aankopen online hebben gedaan. Dit is voor ons echt een enorme steun geweest en daar willen we je graag voor bedanken! Bedankt voor al jullie support!

 

Liefs, 
Team Yogisha

 

Reacties

 1. werner werner

  Hallo, graag zou ik vanmiddag een spikey massage ball komen ophalen.
  Ik hoop dat jullie ze op voorraad hebben.
  Tot straks,
  Werner.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.