• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

B.K.S. Iyengar - Core Of The Yoga Sutras

1 / 1
€24,95
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
B.K.S. Iyengar - Core Of The Yoga Sutras

De Yoga Sutras van Patanjali zijn 196 aforismen en vormen de filosofische basis voor veel vormen van yoga. Elke sutra is bestaat uit één of twee zinnen, maar heeft een diepe betekenis. In 'Core of the Yoga Sutras' vertaalt BKS Iyengar alle sutras vanuit het Sanskrit en voorziet ze van verhelderend commentaar en uitleg voor moderne lezers.

Voor elke sutra wordt de Sanskrit text, transliteratie en vertaling weergeven samen met B.K.S Iyengar's unieke commentaar. Zijn inzicht in de sutras geeft de lezer meer inzicht in hoe we onszelf kunnen transformeren door de beoefening van yoga. Dit boek is een geweldige introductie tot de spirituele filosofie die de basis is voor de beoefening van yoga.

BKS Iyengar heeft zijn leven gewijd aan het bestuderen, beoefenen, en doceren van yoga en filosofie. Hij is één van 's werelds bekendste docenten en één van de eersten die yoga van het Oosten naar het Westen bracht. Iyengar bleef zijn hele leven lang een student en gaf les tot hij al diep in de 90 was. Hij heeft meerdere boeken geschreven over yoga en filosofie.

NB: dit boek is geschreven in het Engels!

Eigenschappen

  • Paperback
  • 320 pagina's
  • Engels

ISBN: 9780007921263

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen