• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BKR Glazen Waterfles 1L - Taj

1 / 2
€48,00 €24,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
BKR Glazen Waterfles 1L - Taj

Deze prachtige glazen flessen maken water drinken een echt plezier! 
Genoeg water drinken is belangrijk voor je gezondheid, zeker nadat je vocht bent verloren, bijvoorbeeld na een yogales. Water uit een glazen fles blijft langer fris en is helemaal vrij van toxische stoffen zoals BPA en andere plastics. Daarnaast dragen deze herbruikbare flessen bij aan het reduceren van plastic wegwerpflesjes.

BKR flessen hebben kenmerkende kleine mondjes, wat erg prettig drinkt, en een mooie schroefdop die niet lekt. De dop kun je om je vinger doen als je aan het drinken bent of gebruiken als handvat. 
De flessen zijn omhuld met een recyclebaar silicone hulsel dat ervoor zorgt dat de flessen stootvast zijn en niet uit je handen glippen.
Zowel de fles als het hulsel zijn vaatwasserbestendig.

Inhoud: 1L

Eigenschappen

  • Stevige draaidop die ook dient als handvat
  • Recyclebaar silicone omhulsel
  • Vaatwasserbestendig

Over BKR

Sinds 2011 bewijst bkr dat schoonheid de wereld zal veranderen, met waterflessen die zo mooi zijn dat eruit drinken een groot genoegen wordt. Opgericht door Tal Winter en Kate Cutler, is de bkr bottle het tegengif tegen goedkope plastic wegwerpflessen en de sleutel tot een huid die van binnenuit straalt. Deze verslaving in de hand werkende glazen waterflessen hebben een kleine opening en een siliconen hoes die is geïnspireerd op alles tussen mode en fotografie en hedendaagse cultuur en kunst.

Elke bkr blaast nieuw leven in de acht glazen per dag-regel en inspireert iedereen die het nu nog bij kleine slokjes houdt om water te drinken alsof er geen grotere traktatie bestaat – om ondertussen ook hun uitstraling flink te verbeteren. Met een toegewijde aanhang onder celebrities, beautyredacteuren, insiders en de mode-industrie is bkr zowel een symbool van mindful chic als een wereldwijde cult-favoriet.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen