• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ayur Koperen Drinkfles 900ml - Gehamerd

€45,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Ayur Koperen Drinkfles 900ml - Gehamerd

Deze koperen waterflessen zijn niet alleen erg stijlvol, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van een Ayurvedische gezondheidsroutine. Ayurveda beveelt drinken uit een koperen fles aan, en de moderne wetenschap ondersteunt veel van de gezondheidsvoordelen.

Koper is een essentieel mineraal voor het lichaam en is moeilijk aan te vullen in het dieet omdat voedingsmiddelen die koper bevatten slechts kleine hoeveelheden bevatten. Bij het drinken van water uit een koperen waterfles, absorbeert het water het koper en de voedingsstoffen. Voordelen die zijn onderzocht, zijn onder meer: verbeterde immuniteit en spijsvertering, verhoogd metabolisme en evenwichtige pH-waarden. Verder hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat koper bacteriën en onzuiverheden uit het water verwijdert door zijn anti-microbiële eigenschappen. 

De Ayur drinkflessen hebben een lekvrije schroefdop met een handige handgreep en zijn gemaakt van 100% koper.

Echt koper kan een natuurlijke aanslag krijgen, vooral bij blootstelling aan vocht. Deze aanslag is geen roest en het is volledig verwijderbaar. Hiervoor kun je koperpoets of een natuurlijke schoonmaakmiddel en een zachte doek gebruiken. Was de fles met zeep en water voor je hem weer gebruikt. Citroensap werkt ook goed, en is helemaal natuurlijk!

Duurzaamheid

Ayur vertaalt naar "leven", en Ayur streeft naar eerlijke en duurzame productie. Elke koperen fles is ontworpen in Ventura, Californië en vervolgens met de hand gemaakt door een klein team van bekwame ambachtslieden in India en Mexico. Door functioneel ontwerp en uitzonderlijk vakmanschap is elke Ayur fles gemaakt om je een weg te drinken naar een uitgebalanceerd lichaam en tegelijkertijd de negatieve impact van wegwerp plastic flessen op onze planeet te verminderen.
Van de manier waarop Ayur producten worden gemaakt tot hoe het bedrijf teruggeeft aan de gemeenschap: AYUR wil dat iedereen beter leeft. Daarom doneren ze een deel van de winst aan liefdadigheidsorganisaties. AYUR doneert 5% van de winst aan het bouwen van een waterput in een Indiase gemeenschap. Door dit waterproject te financieren, hebben ongeveer 500 mensen in de gemeenschap toegang tot schoon water.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen