Verzending binnen 1-2 werkdagen
Fysieke yogawinkel in Amsterdam
Gratis verzending vanaf €50
Vragen of advies? We helpen je graag!
  • Nederlands
  • Asquith Flow With It Leggings - Black

    Asquith Asquith Flow With It Leggings - Black

    Terug naar overzicht

    79,00 39,50 Incl. btw

    (0)

    Zachte yogalegging van natuurlijk materiaal die niet doorschijnt en je alle bewegingsruimte geeft. De legging heeft een comfortabele hoge tailleband die mooi aansluit op het lichaam en een contrasterende naad aan de zijkant.

    Lees de volledige productomschrijving

    Choose from:

    Size:

    Maak een keuze:

    View this product in our store?Show store locations

    • Niet op voorraad
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen
    • Fysieke yogawinkel in Amsterdam
    • Gratis verzending vanaf €50
    • Vragen of advies? We helpen je graag!

    Productomschrijving

    Een echte essential voor je garderobe. Zachte yogalegging van natuurlijk materiaal die niet doorschijnt en je alle bewegingsruimte geeft. De legging heeft een comfortabele hoge tailleband die mooi aansluit op het lichaam en de legging goed op zijn plek houdt. De Flow With It legging is gemaakt van heerlijk zacht bamboe en stevig biologisch katoen. Ideaal voor o.a. yoga of pilates, maar ook heel mooi casual te dragen.

    Eigenschappen

    • Hoge tailleband
    • Niet doorschijnend
    • Gemaakt met zacht natuurlijk materiaal

    Materiaal
    60% bamboe, 30% biologisch katoen, 10% elastaan

    Deze mix van bamboe, katoen, en een klein beetje elastaan is heerlijk zacht aan de huid, ademend, en vochtregulerend. Door het elastaan beweegt de stof soepel met je mee en behoudt het zijn vorm, ook na lang dragen en meerdere wasbeurten. Bamboe is super zacht, absorberend, ademend en antibacterieel. Het is ecologisch verantwoord en wordt geproduceerd zonder gebruik van pesticiden en chemicaliën.

    Maattabel

    Wasinstructies

    In de wasmachine op 30º, binnenstebuiten en zonder wasverzachter wassen. Niet in de droger doen.  

    Duurzaamheid 

    Asquith gebruikt alleen hoog kwalitatief, milieuvriendelijk, biologisch katoen en bamboe voor hun stoffen. Alle Asquith kleding is vrij van dierlijke producten en niets wordt ooit getest op dieren. De kleding is ontworpen om tijdloos en duurzaam te zijn en gaat erg lang mee. Dit is beter voor de planeet, en beter voor jou!
    De Asquith collecties worden geproduceerd in zonnig zuid Turkije. Een team van 50 medewerkers werkt hier in een lokale fabriek, compleet met dakterras waar kruiden worden verbouwd voor de lunches in de kantine. Elk kledingstuk is hier ethisch geproduceerd door medewerkers die een eerlijk loon krijgen met vakantiedagen, werkdagen van 9 tot 5, en een schone en veilige werkomgeving. De fabriek heeft een GOTS organic certificaat.

     

    Reviews Schrijf je eigen review

    0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

      Recent bekeken

        Yogisha 9,5 / 10 - 1557 Reviews @ Kiyoh
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »