• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alexander Gershberg - Energy & Vegan

€30,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Alexander Gershberg - Energy & Vegan

Energy & Vegan gaat over de positieve effecten die eten op ons lichaam en geest kan hebben, gebaseerd op de rijke traditie van de Chinese geneeskunde. Voedsel bevat energie, en kan ons op allerlei manieren beïnvloeden.

Met geestige anekdotes en treffende voorbeelden uit het dagelijks leven maakt Alexander deze voor velen nog onbekende kennis toegankelijk. Door de principes steeds op een verfrissende en begrijpelijke manier uit te leggen, wordt elk recept een sleutel tot meer balans, meer energie of meer ontspanning.
Het boek staat vol originele en gezonde veganistische recepten. Bijvoorbeeld een lichte salade van haricots verts en zeewier met amandelcrème, lotuswortel met tofutartaar in tempura, een hartige Tel Aviv-salade, een pizza van polenta en een lekkere pittige ramen-bowl.

Dit boek won in 2019 de prijs voor beste veganistische kookboek van het jaar!

In dit boek vind je

  • Gezonde recepten voor elke gemoedstoestand
  • Toegankelijk informatie over voeding als factor voor gezondheid, humeur en gedrag
  • De mooiste gerechten met invloeden uit Japan en Israël

Over de auteur

Alexander Gerschberg is een vegan chef-kok, auteur en kookdocent. Hij is geboren in Rusland, getogen in Israël en is tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Zijn kookstel is beïnvloed door de Israëlische, Japanse en Nederlandse keuken. De afgelpen tien jaar heeft hij diverse creatieve an innovatieve culinaire projected opgezet die internationaal lovend zijn ontvangen. Als leraar heeft hij wereldwijd lesgegeven in de gezonde plantaardige keuken aan duizenden studenten.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen