• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A Beautiful Story Stardust Triangle Gouden Armband - Zwarte Onyx

€19,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
A Beautiful Story Stardust Triangle Gouden Armband - Zwarte Onyx
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

Deze armband is gemaakt van glaskralen in twee verschillende kleuren in de vorm van een driehoek, geregen op een katoenen draad met een schuifslot. De Zwarte Onyx symboliseert concentratie en vastberadenheid. Draag deze edelsteen voor extra focus zonder afgeleid te worden door je omgeving.

Over 'A Beautiful Story'

Er was eens een kleine fair-trade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. We gaan even terug naar het jaar 2005. In dat jaar werkten er zo’n twintig zilversmeden in de fabriek, stuk voor stuk vakmensen die de prachtigste sieraden maakten. Dambar, de eigenaar van de fabriek, wilde graag meer klanten voor zijn producten zodat hij zijn zilversmeden continu van werk kon voorzien. Dat bericht bereikte Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautiful Story.

In samenwerking met A Beautiful Story is dit kleine zilverfabriekje uitgebreid. De sieraden worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Kathmandu, waar de medewerkers eerlijke lonen, veel carrière kansen, en goede werkomstandigheden krijgen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen