• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A Beautiful Story Cozy Zilveren Armband - Lapis Lazuli

€18,00
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
A Beautiful Story Cozy Zilveren Armband - Lapis Lazuli
Om dit productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

Deze armband bestaat uit een combinatie van glaskralen, messing kralen en Lapis Lazuli edelstenen, geregen op draad. De armband heeft een schuifslot van katoendraad. De Lapis Lazuli staat voor verbinding, eerlijkheid en versterkt vriendschappen.

Over 'A Beautiful Story'

Er was eens een kleine fair-trade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. We gaan even terug naar het jaar 2005. In dat jaar werkten er zo’n twintig zilversmeden in de fabriek, stuk voor stuk vakmensen die de prachtigste sieraden maakten. Dambar, de eigenaar van de fabriek, wilde graag meer klanten voor zijn producten zodat hij zijn zilversmeden continu van werk kon voorzien. Dat bericht bereikte Cathelijne Lania, de oprichtster van A Beautiful Story.

In samenwerking met A Beautiful Story is dit kleine zilverfabriekje uitgebreid. De sieraden worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Kathmandu, waar de medewerkers eerlijke lonen, veel carrière kansen, en goede werkomstandigheden krijgen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen