Jade Travel Yoga Mat

Merk: Jade
€72,00

Beschikbare opties:

*

De Jade Travel Yoga Mat is de iets dunnere variant van de Jade Harmony, onze best verkochte natuurrubber yogamat. Deze mat is lichter van gewicht en daardoor ideaal voor op reis. De Jade yogamat is iets dikker dan de meeste reismatjes en biedt daardoor meer ondersteuning aan je gewrichten, en blijft stabiel op de grond liggen zonder op te krullen.
Door de open celstructuur van deze yogamat kan je vaarwel zeggen tegen wegglijden. De superieure kwaliteit rubber die wordt gebruikt voor de productie van de Jade yogamat biedt de beste grip, zelfs bij transpiratie. Alle Jade yogamatten worden geproduceerd met de uiterste zorg voor het milieu. Zij gebruiken alleen natuurlijk, duurzaam getapt rubber en de volledige productie vindt plaats in de VS. Daarnaast wordt er voor elke verkochte mat wordt er één boom geplant!

Maat: 188cm x 61cm x 3mm
Gewicht: 1,6kg

Deze yogamat past o.a. in deze yogatassen: Manduka GO Light, Manduka GO SteadyYogatas Rag BagYoga Mat Bag Standard Met Rits

Eigenschappen

Lichtgewicht yogamat van natuurlijk rubber
• Uitstekende grip, ook bij transpiratie
• Milieuvriendelijke geproduceerd

Materiaal 
Natuurrubber, vrij van PVC of andere schadelijke stoffen

Jade matten zijn 99% latex vrij, en veilig voor de meeste mensen met een latex overgevoeligheid. Bij een zeer hevige allergie is contact met de mat af te raden.

Onderhoud

Voor het schoonmaken van een rubberen mat raden wij de speciale Manduka Natural Rubber Mat Wash aan. Deze sprays zijn mild voor je yogamat en zijn vrij van fosfaat, alcohol, en bleekmiddel. Ze bevatten azijn voor desinfectie en het behouden van de kleur van je yogamat, en essentiële oliën met antibacteriële en therapeutische eigenschappen.
Bij rubberen matten is het erg belangrijk om ze weg te houden van zonlicht, zowel direct als indirect. De UV straling in zonlicht tast het rubber aan en zorgt ervoor dat het verkleurt en uitdroogt. Daarnaast is het ook verstandig om je mat niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen. 

Duurzaamheid

JadeYoga werkt samen met Trees for the Future en plant een boom voor elke Jade yogamat die er wordt verkocht. Er zijn nu al ruim een miljoen bomen geplant!
De matten zijn geheel vervaardigd van duurzaam getapt rubber, dit is een natuurlijke, zichzelf vernieuwende grondstof. Alle Jade matten worden geproduceerd in de VS, waar werknemers een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed