Hoofdstandbankje FeetUp Chocolate

Merk: FeetUp
Beschikbaarheid: Op voorraad
€149,00

FEETUP® - De makkelijkste weg naar de hoofdstand.

Nu inclusief de nieuwe FeetUp® oefeningen poster op A2 / 250 grams papier ter waarde van 10 euro!

De FeetUp® yogastoel zet uw leven op zijn kop. Tussendoor op kantoor, thuis of tijdens het oefenen in de yoga-/fitnessstudio. Over de technisch volwassen yogastoel zeggen een groeiende fanclub en de aanbevelingen van ervaren yogaleraren het volgende:
•    Een gemakkelijke weg in een veilige omgekeerde houding: Ook voor beginnelingen en mensen die nog niet eerder yoga beoefend hebben.
•    Stabiele houding: het lichaam rust op de schouders, de balans komt uit de armen en de gevoelige halswervelkolom wordt niet belast. 
•    Regeneratie en ontspanning: een goede doorbloeding van hersenen, gezichts- en hoofdhuid. 
•    Gemakkelijk gebruik: hoofd erin en voeten omhoog. 

Details: 
•    Gelaagd berkenhout uit 1 stuk gebogen
•    Bekleding uit gerecycled schuimstof
•    Uiteen te halen en stapelbaar
•    Afmetingen (L x B x H): 64 x 40 x 40 cm. 
•    Inclusief 4 antislipdoppen
•    Gepatenteerd 
•    Drie jaar garantie 

Testimonials

Sanjeev Bhanot, Genève
“Ik geef sinds 20 jaar yogales en zie dat studenten heel graag een hoofdstand willen doen, maar ze falen erin alle voorbereidingen te doen, waardoor het tot verwondingen kan leiden. ik vind dat men met behulp van Feetup op de veiligste manier een hoofdstand kan uitvoeren, zonder alle risico's. Nu kan iedereen de voordelen van de Koning van Asana ervaren en ervan genieten.“

David Lurey, Palma de Mallorca
"De Feetup is een perfect hulpmiddel om het maximale voordeel uit een hoofdstand te halen waarbij de nek wordt ontzien.“

Tom Beyer: Rug- en gewrichtsyoga, Berlijn
"Met Feetup kan ik mijn schouders zo bewegen, zodat ik me heel snel en volledig ontspannen in omgekeerde positie bewegen kan. Hierbij worden hele spierketen geactiveerd en de balans getraind. Met Feetup voelt het "op je hoofd staan" als veilig en aangenaam. De leerling versterkt het gevoel voor zijn eigen lichaam.“

In 4 stappen in de handstand - Zo gemakkelijk gaat dat

Positie 1:
Zet de Feetup tegen de muur en neem een paar ademteugen.
 
Positie 2:
De heupen kantelen en de benen strekken. Hielen op en neer bewegen om de kuiten te strekken. Zo dicht als mogelijk aan de Feetup tippelen.
 
Positie 3: 
Gemakkelijke variant: Met een kleine zwaai de benen omhoog brengen. De armen drukken in het hout en helpen bij het omhoog komen. 
Gemiddelde variant: zoals bij een rol voorwaarts de knieën heel dicht naar de borst toe trekken. Hierbij is balans gevraagd, minder kracht.
Variant voor gevorderden: De uitgestrekte benen louter met lichaamsspanning omhoog tillen. 
 
Positie 4:
De benen omhoog strekken. De nek ontspannen. Rustig en gelijkmatig ademhalen. 

Frequently asked questions:

Kan ik de Feetup als beginner gebruiken? 
Ja. We hebben met Feetup een hulpmiddel ontwikkeld waarbij iedereen de hoofdstand bereiken kan. Oorspronkelijk was Feetup zelfs als beginners-hulpmiddel bedacht. De positieve feedback bevestigt steeds weer: met Feetup is een hoofdstand kinderspel! 
 
Is de Feetup veilig? 
Ja. Het gestel van Feetup is uit gelaagd berkenhout vervaardigd dat uit 1 doorlopend stuk gebogen is. Door deze combinatie ontstaat een extreem robuuste constructie- stabiel en flexibel tegelijkertijd. 
 
Hoe hoog is de maximale belastbaarheid? 
In een belastingtest van de universiteit Braunschweig hield de kruk een belasting van 400 kilogram uit.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed