BKR Waterfles - London

Merk: Sigg
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
€35,00

'Inspired by rays of light through the fog, the lobby of the Tate modern, rainy days, Earl Grey with milk. If you are not too long, I will wait here for you all my life.'

Over BKR:
Sinds 2011 bewijst bkr dat schoonheid de wereld zal veranderen, met waterflessen die zo mooi zijn dat eruit drinken een groot genoegen wordt. Opgericht door Tal Winter en Kate Cutler, is de bkr bottle het tegengif tegen goedkope plastic wegwerpflessen en de sleutel tot een huid die van binnenuit straalt. Deze verslaving in de hand werkende glazen waterflessen hebben een kleine opening en een siliconen hoes die is geïnspireerd op alles tussen mode en fotografie en hedendaagse cultuur en kunst.

Elke bkr blaast nieuw leven in de acht glazen per dag-regel en inspireert iedereen die het nu nog bij kleine slokjes houdt om water te drinken alsof er geen grotere traktatie bestaat – om ondertussen ook hun uitstraling flink te verbeteren. Met een toegewijde aanhang onder celebrities, beautyredacteuren, insiders en de mode-industrie is bkr zowel een symbool van mindful chic als een wereldwijde cult-favoriet.

Eigenschappen:
glas + siliconen, BPA-vrij, ftalaatvrij
kleine opening voor druppelvrije teugjes
perfect lekvrije sluiting
past in de meeste bekerhouders
vaatwasbestendig
100% voortreffelijk + verslavend
beperkte oplage

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed